Karl & Co. - Den Komplette Serien (DVD)

299,00 29900 Veil. pris 599,00
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Karl (Nils Vogt) er nyinnflyttet i et borettslag. Han ser frem til livet i den nye leiligheten med skrekkblandet fryd. Han har år bak seg med samboerskap med Nils og Henry, og gleder seg til å bo alene. Men det kan jo også bli litt ensomt. Det siste trenger han ikke bekymre seg for. Formannen i beboerforeningen Ulf Rasch Ludvigsen (Knut Lystad) er raskt på plass etter at Karl flytter inn i bygningen. Han er svært samvittighetsfull når det gjelder ordensregler og bestemmelser, og insisterer på at Karl må sette seg inn i reglene så fort som mulig.

Søsteren Vigdis (Minken Fosheim) er også en sentral person i Karl & co. Hun er skilt, og egentlig ganske usikker når det gjelder menn. Hun kommer stadig dragende på kjærester for å få Karls godkjenning. I kveld er det gitarspillende Torstein - i Eldar Vågans skikkelse - som må vises fram. Vigdis er ikke særlig smart, men til gjengjeld veldig positiv.

Moren (Wenche Foss) har bodd i USA i mange år, men er vendt hjem til gamlelandet etter at mannen Bob døde. Moren er 75 år, men svært ung til sinns.

En fargesprakende gjeng av de beste norske skuespillere og komikere setter hverandre i stevne i Karl & Co, og fører videre tradisjonen fra den store komisuksessen Mot i brøstet.

OBS: Boksen inneholder ikke den enkeltstående Mot i Brøstet/Karl & co-filmen Tusenårsfesten, men ønsker du å få beskjed om den skulle bli tilgjengelig, finner du den her:

Tusenårsfesten

Og ønsker du enda mer moro, finner du Mot i Brøstet-samleboksen her:

Mot I Brøstet

Vi jobber også med å få ut utgåtte og aldri tidligere utgitte komiserier, som f.eks. Hos Martin, Holms og Karl III. Dersom du ønsker å få beskjed om disse skulle bli tilgjengelige, finner du dem her:

Hos Martin
Holms
Karl III

Produktfakta

Produksjonsår 1998 Utgitt 2020
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Komedie Spilletid 33 timer 28 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Bestillingsnummer DVDN0673 Serie Norske Situasjonskomedier

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i