Kebab Connection (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Ibo, en kaotisk men kreativ 21 år gammel tyrkisk gutt fra Hamburg, er betatt av Bruce Lee og ønsker å gå inn i historien som Tysklands første kung-fu regissør. Han forsøker seg med å lage reklamefilmer for onkelens Kebab-sjappe, dermed blir han nærmest ”stjerne” over natten. Ibo drømmer om en stor karriere, men så viser det seg at hans kjæreste, Titzi, er gravid. Ibo vet ikke hvordan han skal reagere, og dette er bare starten på vanskelighetene.

Faren hans vil ikke vite noe av at han skal ha barn med en tysk jente, og kaster ham derfor på dør når han får vite at Titzi er gravid. Det hele blir en salig røre – spesielt etter at onkelen prøver å hjelpe til, men isteden havner i trøbbel med mafiaen. På toppen av det hele tilspisser konkurransen seg med en gresk fastfoodsjappe på den andre siden av gaten…

Manusforfatter Faith Akin har tidligere skrevet manus og regissert Mot veggen, denne gang er det et humoristisk filmmanus han har skrevet.

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 31 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Tyrkisk), Stereo 2.0 (Tysk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Anno Saul Skuespillere Denis Moschitto, Güven Kirac, Nora Tchirner
Bestillingsnummer 8735-31d0 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende