Inngår i

Keeping Up Appearances / Høy På Pæra - Sesong 1-5: The Complete Collection (UK-import) (DVD)

1 049,00 1 04900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 8-16 dager
Frakt fra 0,- Billigste alternativ gratis
Collection of all 44 episodes of the British comedy series about Hyacinth Bucket (Patricia Routledge), an infernal snob out to irritate her neighbours, who insists on pronouncing her surname 'Bouquet', and is married to the hen-pecked Richard (Clive Swift). Series 1 episodes are: 'Daddy's Accident', 'The New Vicar', 'Stately Home', 'The Charity Shop', 'Daisy's Toyboy' and 'The Christening'. Series 2 episodes are: 'A Strange Man', 'Driving Mrs Fortescue', 'The Candlelight Supper', 'Golfing With the Major', 'Problems With Relatives', 'Onslow's Birthday', 'Singing for Emmett', 'The Toy Store', 'The Three-Piece Suite' and 'A Picnic for Daddy', along with the Christmas special 'The Father Christmas Suit'. Series 3 episodes are: 'Early Retirement', 'Iron Age Remains', 'Violet's Country Cottage', 'How to Go On Holiday Without Really Trying', 'Richard's New Hobby', 'The Art Exhibition' and 'What to Wear When Yachting'. Series 4 episodes are: 'A Job for Richard', 'Country Retreat', 'A Celebrity for the Barbecue', 'The Commodore', 'Looking at Properties', 'Please Mind Your Head' and 'Let There Be Light', as well as the Christmas specials 'Sea Fever' and 'Angel Gabriel Blue'. Series 5 episodes are: 'The Senior Citizen's Outing', 'The Mayor's Fancy Dress Ball', 'Hyacinth Is Alarmed', 'A Riverside Picnic', 'Skis', 'Country Estate Sale', 'The Boy Friend', 'A Barbecue at Violet's', 'The Rolls Royce' and 'The Hostess' along with the Christmas special and final episode of the series, 'The Pageant'.

Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

Produksjonsår 1990 Utgitt 2022
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Komedie Antall disker 8
Undertekster Engelsk Regissør Diverse Regissører
Skuespillere Clive Swift, David Griffin, Geoffrey Hughes, Josephine Tewson, Judy Cornwell, Mary Millar, Patricia Routledge Bestillingsnummer BBCDVD4529
Serie BBC

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende