Ken Park (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Regissør Larry Clark har selv sagt følgende om denne filmen: "Den inneholder sex og den inneholder vold og narkotika og nakne kropper og den forteller om ødelagte liv og forstyrrede sjeler og formidler bare en svak følelse av at ting skulle kunne være annerledes". Reaksjonene på Ken Park har vært mange og svært forskjellige. Dette er en nærgående, sterk og kontroversiell film om ungdoms søken, om forvillede sjeler i et konturløst samfunn. Filmen har skapt stor debatt blant annet på grunn av de sterke og detaljerte sexscenene, og er både tankevekkende og provoserende. Vi møter fire ungdommer i en liten amerikansk by, med et problemfylt forhold til sine foreldre og et tett forhold til skating, dop og sex. De fire individuelle historiene veves sammen til et realistisk hverdagsbilde, der eksperimentering med sex både er en naturlig del av ungdomsmiljøet og en flukt fra virkeligheten. En usminket virkelighet presentert med en kontroversiell ærlighet.

Produktfakta

Produksjonsår 2002 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 32 minutter
Aldersgrense 18 Undertekster Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Larry Clark / Ed Lachman Skuespillere James Bullard, James Ransome, Mike Apaletegui, Stephen Jasso, Tiffany Limos
Bestillingsnummer 26202-1 Leverandør CCV - ORO Film

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende