Kick-Ass Samleboks (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Kick-Ass
"Hvorfor er det ingen som har prøvd å være superhelt?" Når Dave Lizewski (Aaron Johnson, Nowhere Boy), en helt vanlig tenåring i New York, tar på seg en gul og grønn våtdrakt han har kjøpt på nettet, finner han raskt svaret på sitt eget spørsmål: Fordi det gjør vondt!

Dave har bestemt seg for å bli en knallhard superhelt ved navn Kick Ass, men det er ikke så enkelt som han hadde trodd. Dave gir seg ikke av den grunn, og mot alle odds blir han raskt et fenomen som fanger folks oppmerksomhet. Han er dog ikke alene der ute. Den fryktløse og topptrente far/datter-duoen Big Daddy (Nicolas Cage) og Hit Girl (Chloe Moretz) bekjemper kriminalitet som bare det, og jobber nå for å få has på forbryterimperiet til den lokale mafiosoen Frank D'Amico (Mark Strong). Kick Ass blir trukket inn i kampen der kulene suser og blodet flyter, og Franks sønn Chris (Christopher Mintz-Plasse, Superbad), gjendøpt som superskurken Red Mist, blir hans hovedmotstander. Dermed er scenen satt for det store oppgjøret mellom det gode og det onde der vår hjemmesnekrede helt må leve opp til navnet sitt. Eller dø mens han forsøker?

Kick-Ass 2
Kick-Ass, Hit Girl og Red Mist er tilbake!

Det sinnssyke heltemotet til Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) inspirerer en ny bølge med amatørsuperhelter, ledet av hardkokte Colonel Stars and Stripes (Jim Carrey). Men Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), gjenfødt som The Mother Fucker, er tilbake og sulten på hevn. Bare Hit Girl (Chloë Grace Moretz) kan forhindre at de nybakte superheltene tas av dage.

Sist gang vi møtte juniorsuperhelten Hit Girl og den unge læregutten Kick-Ass, prøvde de å leve et normalt liv som tenåringene Mindy og Dave. Nå er skoletiden snart ferdig, og Dave er usikker på hva han skal gjøre med livet sitt. Han bestemmer seg derfor for å starte verdens første superheltteam sammen med Mindy. Dessverre tas Mindy på fersken mens hun sniker seg ut fra hjemmet som Hit Girl, og tvinges til å førtidspensjonere superheltkappen. Dave står plutselig alene, og bestemmer seg for å forene krefter med Justice Forever - en gruppe amatørsuperhelter anført av den nyfrelste eks-gangsteren Colonel Stars and Stripes.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Actionkomedie
Antall disker 2 Spilletid 3 timer 32 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Christopher Mintz-Plasse, Jim Carrey, Mark Strong, Nicolas Cage
Bestillingsnummer 52GSD8296287 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i