Kim Possible - Apestreker (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Bli med Kim Possible, en helt vanlig jente som etter leksene forvandles til en hemmelig agent og drar ut på fartsfylte oppdrag over hele verden!

Kim Possible og hennes bestevenn Ron Stoppable får mye å gjøre når de må ta seg av en av deres aller vanskeligste fiender – Monkey Fist! En maktgal gutt som styrer over en armé med apeninjar som ikke stopper for noen. Se Kim, Ron og Rufus i fi re fartsfylte episoder, som tar deg med til antikke templer fylte med magiske statuer og lumske feller, via skolen og gymtimen, videre til en romstasjon og til slutt tilbake til jorden der leksene venter!

I Kim Possible – Apestreker er det full fart fra start til slutt – akkurat som det pleier å være når Kim Possible må redde verden.

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 28 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Finsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Svensk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Tegnefilm Bestillingsnummer BNA3024156
Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende