Kirikou Og Villdyrene (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Historien om Kirikou og Trollkvinnen var ikke lang nok til å kunne fortelle om alt det spennende som Kirikou opplevde. For han oppnådde mange gode ting, ting som det ville være galt å glemme. Derfor skal nå den gamle, snille og høyt respekterte bestefaren fortelle deg noen hemmeligheter!

Her får du historien om den gang Kirikou forhindret at folk ble spist opp av sultne og sinte hyener, om den gang alle i landsbyen sultet og han måtte selge leirkrukker på markedet for å skaffe mat til alle, og da han måtte finne motgift til planten som hadde forgiftet alle kvinnene i landsbyen.

Vesle Kirikou måtte lære seg å være gartner, detektiv, pottemaker, omreisende og lege. Han måtte kjempe imot store farer, oppvise stort mot og vise sjenerøsitet for å kunne lykkes mot alle utfordringene, samtidig som han forblir den minste og modigste av alle helter!

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 12 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Finsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Benedicte Galup Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer 6366-31d0 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i