Kiss Kiss Bang Bang (UK-import) (DVD)

Grunnet coronasituasjonen kan ikke varen skaffes for øyeblikket. Legg inn epostadresse om du ønsker å få beskjed når varen blir tilgjengelig igjen
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Det sies at kjærlighet og penger ikke hører sammen, men Harry Lockhart synes det er forsøket verdt. Han har lagt livet som småkriminell bak seg og havnet i Hollywood, der han prøvefilmer for rollen som politietterforsker. Han får hjelp til å forberede seg på rollen av en ekte privatdetektiv. Det eneste som mangler nå, er å overbevise drømmejenta han møter om at han er politimann på ordentlig. Etter hvert blir grensene mellom filmfantasi og virkelighet uklare, og Harry blir hovedpersonen i sitt eget morddrama.

Shane Black (Dødelig Våpen) har skrevet manuset og gjør sin debut som regissør i denne intelligente blandingen av kompisfilm og hardkokt film noir, produsert av Joel Silver. Robert Downey Jr., Val Kilmer og Michelle Monaghan spiller den sammenraskede trioen – en naiv småskurk, en steintøff homofil detektiv og en håpefull skuespillerinne som klamrer seg til drømmen sin.

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 39 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Shane Black Skuespillere Corbin Bernsen, Michelle Monaghan, Robert Downey Jr., Val Kilmer
Bestillingsnummer 1000085838

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende