Kjærlighetens Kjøtere (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Den unge forfatteren Larsen melder seg til å delta i en pelsjegerekspedisjon til Øst-Grønland. Han ville gjerne ha forlovet seg med Gertrud først, men hun lover å vente på ham til han kommer tilbake. Larsen er derfor full av overmot og forelskelse når han møter den erfarne jegeren Holm og siden Randbæk, som er leder av ekspedisjonen. Men Randbæk er konstant etter Larsen, og til slutt finner han et svakt punkt når han hevder at Gertrud holder Larsen for narr. Holm får nok av de to andres voldelige sammenstøt og forlater dem. Vinteren er så smått begynt og Randbæk og Larsen er nå avhengige av hverandre hvis de skal overleve.

I et øde islandskap, hvor kjærlighet er irrelevant og hvor rettferdigheten er erstattet med den vulgære og diabolske Randbæk, blendende spilt av Stellan Skarsgård, settes den siviliserte forfatteren på en tøff prøve. Hans Petter Moland (Aberdeen, Beautiful Country) har regissert et fremragende og eksplosivt drama, basert på den danske forfatteren Peter Tuteins roman "Larsen", der stemningen blir mer og mer anspent ettersom vinteren legger seg over det vakre terrenget. En absolutt severdig film!

Produktfakta

Produksjonsår 1995 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 58 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Hans Petter Moland Skuespillere Bjørn Sundquist, Gard B. Eidsvold, Stellan Skarsgård
Bestillingsnummer 1357331 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende