Knerten (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Tøff og modig? Ja visst. En vanlig pinne? Nei! Pinner som Knerten vokser nemlig ikke på trær.

Pinner som Knerten finnes i fantasien og leker med deg i skogen når du synes alle andre er teite. De liker ikke å bli forlatt i en maurtue, men er derimot glad i å lete etter gylne prinsesser. Pinner som Knerten bryr seg ikke om at far selger undertøy og strømpebukser, eller at storbror klipper håret for å passe inn. Pinner som Knerten er egentlig ikke særlig opptatt av å passe inn. Det er i grunn synd at det ikke finnes flere som ham.

Mor og Far bekymrer seg over hvordan de skal få betalt regningene og Lillebror faller like godt gjennom taket som ramler ned. Det skal visst ikke alltid være enkelt. Heldigvis finner Lillebror og Knerten løsningen på det meste. For å tjene litt ekstra penger kan man for eksempel pante de samme flaskene to ganger.

< Knerten er en historie som handler litt om å passe inn, en god del om uvanlige vennskap og ganske mye om hvordan en enkelt pinne kan utgjøre hele forskjellen. Det er en film med leken animasjon, varme og masse humor. Knerten er Åsleik Engmarks regidebut, og han gir selv stemme til den animerte hovedpersonen i filmen som er basert på Anne Cath. Vestlys bok Lillebror og Knerten. Adrian G. Smith gjør en fantastisk jobb i den krevende rollen om Lillebror, Pernille Sørensen debuterer som filmskuespiller, Jan Gunnar Røise viser frem sitt komiske talent og Petrus A. Christensen fra Pitbull-Terje er glimrende i rollen som storebroren Philip.

Bonusmateriale

  • Under barken på Knerten
  • Eksklusiv sniktitt på <i>Knerten gifter seg</i>
  • Intervju med Åsleik Engmark

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 11 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Åsleik Engmark Skuespillere Adrian Grønnevik Smith, Jan Gunnar Røise, Kjersti Fjeldstad, Per Jansen, Pernille Sørensen, Petrus A. Christensen
Bestillingsnummer 2252331 Serie Amanda-vinnere, Anne-Cath. Vestly
Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i