Knerten I Knipe (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I denne tredje filmen om Knerten har Lillebror og familien hans flyttet fra Gampetreff til Bessby, hvor Knerten og Karoline blir foreldre og lykken er stor. Mor og far bekymrer seg likevel over at Lillebror ikke har fått noen nye venner, men Lillebror liker ikke bølla Gunnar og de andre guttene i gata. Han vil heller leke med Knerten, og de to gjør en avtale om ikke å ha noen andre venner - for alltid. Så forsvinner Knerten sporløst på torget.

Og når Knerten havner i knipe må Lillebror bruke både fantasien og utradisjonelle metoder for å få ham tilbake. For Knerten er jo ikke bare en slags pinne, en rot eller en kvist - han er en venn. Mens Lillebror leter etter Knerten treffer han en matglad politikonstabel med kort lunte og han gjør sitt beste for å hamle opp med bøllene i nabolaget.

Knerten I Knipe er en historie som handler om nye og gamle venner, om en helt ny Lille-Knerten og om en ganske ny katastrofe. Det er en varm og leken film med fantastisk animasjon, og fungerer strålende som avslutning på Knerten-triologien. Filmen er basert på Anne Cath. Vestlys bøker om Lillebror og Knerten.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 8 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Arild Østin Ommundsen Skuespillere Adrian Grønnevik Smith, Jan Gunnar Røise, Pernille Sørensen, Petrus A. Christensen, Samsaya, Åsleik Engmark
Bestillingsnummer 2250831 Serie Knerten
Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i