Knutsen Og Ludvigsen (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
De to hjemløse visesangerne Knutsen og Ludvigsen bor i en tunnel i Oslo. Det er selvfølgelig ikke helt etter "reglementet", og snart har de både myndighetene på nakken – og andre, som krever respekt for lov og orden. De to må fjernes – man kan da ikke bo slik! Og før vi vet ordet av det står vi skulder til skulder med Knutsen og Ludvigsen i deres bestrebelser etter å få et nytt hjem – og en plass i tilværelsen! Etter en lang rekke radioprogrammer, to LP-plater, en sangbok og et teaterstykke kom i 1974 endelig spillefilmen om de to forhutlede, men elskelige visesangerne Knutsen og Ludvigsen. Det var Øystein Dolmen og Gustav Lorentzen som var hjernene bak konseptet, men Harald Heide Steen jr. og Rolf Just Nielsen som udødeliggjorde de to umulige og uheldige heltene på filmlerretet. Innspillingen foregikk i en ekte tunnel i utkanten av Oslo, og med et arsenal av norske stjernekomikere i rollene, var enda en Knutsen & Ludvigsen-suksess i boks!

Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

Produktfakta
Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 27 minutter
Aldersgrense 7 Regissør Ola Winger
Skuespillere Arve Opsahl, Aud Schønemann, Carsten Winger, Harald Heide-Steen Jr., Rolf Just Nilsen, Ulf Wengaard, Willie Hoel Bestillingsnummer 1505531
Serie Norske Filmklassikere

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende