Kompani Orheim (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Kompani Orheim, basert på Tore Renbergs suksessroman fra 2005, er både et familiedrama og en oppvekstskildring - en film om skyld, forsoning og prisen for uavhengighet.

Dette er historien om tenåringen Jarle Klepp og foreldrene hans som strever med å bo under samme tak i Stavanger på midten av 80-tallet. De har alle sine håp og drømmer, men sliter med å takle dagliglivet. Jarle søker tilflukt i musikk, politisk aktivisme og jenter, men å stå opp mot faren er en kamp som fortsatt gjenstår.

Kompani Orheim vant prisen for beste nordiske film under Gøteborg Internasjonale Filmfestival. Filmen er regissert av Arild Andresen (Keeper'n Til Liverpool, Emmy-nominerte Gutta Boys), og i hovedrollene møter vi Vebjørn Enger, Kristoffer Joner og Cecilie Mosli.

Bonusmateriale
  • Intervju
  • Slettede Scener
  • Kommentarspor
Video
Produktfakta
Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 44 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Arild Andresen Skuespillere Cecilie Mosli, Eili Harboe, Glenn André Viste Bøe, Kristoffer Joner, Rolf Kristian Larsen, Vebjørn Enger
Bestillingsnummer 76NSD8800316NF Serie Amanda-vinnere, Norske Filmklassikere

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i