Konger Og Dronninger (DVD)

Konger Og Dronninger (DVD)

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 6-12 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Denne samleboksen inneholder fire prisbelønte miniserier om det britiske kongehuset.

Henrik VIII
Serien ble tildelt Emmy-prisen for beste miniserie i 2004 og er en storslått produksjon som skildrer voksenlivet til en av Englands mest beryktede monarker, Tudor-dynastiets Henrik VIII. Hans regjeringstid var preget av vold, politiske uroligheter og ikke minst seksuelle erobringer.

Elizabeth-R
For denne miniserien fra 1971 mottok BBC ikke mindre enn fem Emmy-priser. Elizabeth, som var datter av Henrik VIII og Anne Boleyn, var den siste regenten fra Tudor-dynastiet. Hun regjerte i perioden fra 1558 til 1603, kjent siden den gang som Englands gullalder. Elizabeths suverenitet førte til stor fremgang for landet og satte England på kartet som verdensmakt.

Krutt, Forræderi og Intriger
Denne miniserien fra 2004 skildrer den turbulente og blodige regjeringstiden til de skotske monarkene. Serien følger dronning Mary av Skottland, og hennes sønn kong James VI av Skottland ? regenten som senere ble kong James I av England og som fikk avverget den såkalte Kruttsammensvergelsen.

Charles II ­ Makt og Lidenskap
Kong Charles II var en svært aktiv mann med det livligste, mest dekadente kongelige hoff noensinne. Han hadde en rekke storslagne elskerinner, fra den promiskuøse Barbara Villiers til den franske spionen Louise De Keroualle. Men de første årene som monark tilbrakte han pengelens og maktesløs i eksil, mens England ble styrt av Oliver Cromwell, mannen som var ansvarlig for henrettelsen av Charles far. Da Charles vendte tilbake til landet, startet en 25 år lang regjeringstid preget av voldsomme omveltninger: London ble veldig redusert av pesten og den store bybrannen, og de stadige krigene mot Holland og Frankrike gikk hardt utover Englands ressurser.

Produktfakta

Produksjonsår 2002 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 6 Spilletid 19 timer
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Skuespillere Clemence Poesy, Glenda Jackson, Helena Bonham Carter, Ray Winstone, Robert Carlyle, Rufus Sewell
Bestillingsnummer 88142IN