Kraftidioten (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Brutalt morsom komedie fra regissør Nils Petter Moland (Gymnaslærer Pedersen, En Ganske Snill mann). Bitende Kraftidioten er lagt til et vakkert vinter-Norge og har et stjernegalleri av skuespillere - blant dem Stellan Skarsgård, Pål Sverre Hagen, Jakob Oftebro, Anders Baasmo Christiansen og Atle Antonsen.

Nils brøyter en stripe sivilisasjon gjennom ødemarken - han er en stifinner som leter etter den samme stien hver gang. Svensk, men så norsk det går an å være. Uten å være norsk.

Samme kveld som Nils utnevnes til Årets Borger, blir sønnen tatt av dage. Myrdet for noe han ikke har gjort. Nils vil ha hevn. Og han vil ha rettferdighet. Han hevner. Men det er ikke nok. Han vil ha sønn for sønn. Det vil også veganergangsteren "Greven" - og han kan ikke forestille seg at det er andre enn Serbermafiaens "Papa" som står bak de voldelige nedbemanningene. Det er ikke bare enkelt å lykkes med blodhevn i Velferdsstaten, men Nils er heldigvis bevæpnet med både tunge maskiner og nybegynnerflaks.

Bonusmateriale
  • Filmvising Fra Magiske Beitostølen
Video
Produktfakta
Produksjonsår 2014 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 52 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk), DTS (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Hans Petter Moland Skuespillere Anders Baasmo Christiansen, Atle Antonsen, Bruno Ganz, Jakob Oftebro, Jon Øigaarden, Pål Sverre Hagen, Stellan Skarsgård
Bestillingsnummer 2204431 Serie Norske Filmklassikere

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende