Krigeren og Keiserinnen (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Sissi jobber på et psykiatrisk sykehus. På vei til banken med en av sykehusets pasienter blir hun overkjørt av en lastebil. Der blir hun liggende uten mulighet for å bevege seg eller puste. Ikke så langt fra ulykkesstedet møter vi den småkriminelle eks-soldaten Bodo som har rappa varer fra en butikk. Han kryper under den samme lastebilen for å gjemme seg, finner Sissi der og redder livet hennes. Deretter forsvinner han.

Når Sissi blir utskrevet fra sykehuset, klarer hun ikke leve videre uten å finne ut hvem den fremmede er. Hun vil vite om det uvanlige møtet under lastebilen var skjebnebestemt eller tilfeldig. Hun vil vite om livet hennes er i ferd med å ta en ny retning og om den fremmede er en del av det.

Krigeren Og Keiserinnen er et moderne eventyr om to mennesker som må redde hverandres liv før de kan dele hverandres kjærlighet.

Bonusmateriale

  • Theatrical trailer
  • Music videos
  • Interviews
  • B-roll footage
  • TV spots

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 15 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Surround (Tysk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Tom Tykwer Skuespillere Bruno Fürmann, Franka Potente, Joachim Krol, Lars Rudolph, Ludger Pistor, Melchior Beslon
Bestillingsnummer 6169-31d0 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende