Inngår i kampanje

Foyle's War - Boks 2 (DVD)

99,50 9950 Veil. pris 199,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager

Mens stridene raser for fullt i 1940-tallets Europa, utkjemper den britiske kriminalinspektøren Christoper Foyle en annen krig hjemme i Hastings. En bølge av kriminalitet har brutt ut, og med minimale midler stiller Foyle og hans kollegaer opp mot smuglere, sabotører, tyver og mordere som alle ser sitt snitt til å utnytte det rådende kaoset.

Femti skip
Sam blir hjemløs da en bombe raserer hennes pensjonat. Det fører til at Foyle får øynene opp for en organisert plyndring rundt Hastings. Da faren til en av plyndrerne blir funnet død på stranden, fører Foyle og Milners etterforskning til at de havner i konflikter med britenes forsøk på å sikre amerikansk hjelp i krigen.

Blant få
Når Andrew Foyle begynner å reise på farlige flyoppdrag over Tyskland, går Sam undercover for å finne ut hvem som står bak den ulovlige handelen med olje. Akkurat i det Sam skal anklage Connie, blir hun funnet død. Utpressing og koblinger til Andrew gjør dette til en svært vanskelig sak for Foyle.

Krigsspill
På et multinasjonalt firmas hovedkontor i London faller en ung sekretær om og dør. I Hastings er Foyle opptatt med å være dommer i forbindelse med et antall intriger innen heimevernet. Da et medlem blir drept, oppdager Foyle og Milner at noen gjør hva som helst for å skjule sine koblinger til nazistene.

Produktfakta

Produksjonsår 2002 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 5 timer
Aldersgrense 11 Undertekster Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Honeysuckle Weeks, Michael Kitchen Bestillingsnummer 1200715
Serie Foyle's War Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i