Foyle's War - Boks 5 (DVD)

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Mens stridene raser for fullt i 1940-tallets Europa, utkjemper den britiske kriminalinspektøren Christoper Foyle en annen krig hjemme i Hastings. En bølge av kriminalitet har brutt ut, og med minimale midler stiller Foyle og hans kollegaer opp mot smuglere, sabotører, tyver og mordere som alle ser sitt snitt til å utnytte det rådende kaoset.

Ondt blod
Et biologisk eksperiment får ikke det resultatet som forventes. Det resulterer i at en kvinne dør, og Sam blir alvorlig syk. På jakt etter svar, med Sams liv på spill, går Foyle inn på det mest hemmelighetsfulle krigsområde, forskning.

Guffen vinter
En ung kvinne dør i en eksplosjon i en ammunisjonsfabrikk som ser ut til å være en ulykke. Når ytterligere en kvinne blir drept, mistenker Foyle at de to drapene har en sammenheng. Med Milner som hovedmistenkt, må Foyle jobbe hardt for å finne den rette morderen.

Krigens skader
En mann blir funnet død i nærheten av et militært forskningssenter hvor det arbeides med et prosjekt som kan endre krigens utfall. Den militære bygningen er også et mål for utenlandske sabotører. For å finne sannheten, må Foyle begi seg inn på det topphemmelige området for våpenforskningen

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 4 timer 45 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Honeysuckle Weeks, Michael Kitchen Bestillingsnummer 1200718
Serie Foyle's War Leverandør SF Norge

Anmeldelser