Inngår i kampanje

Foyle's War - Boks 6 (DVD)

79,50 7950 Veil. pris 179,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Mens stridene raser for fullt i 1940-tallets Europa, utkjemper den britiske kriminalinspektøren Christoper Foyle en annen krig hjemme i Hastings. En bølge av kriminalitet har brutt ut, og med minimale midler stiller Foyle og hans kollegaer opp mot smuglere, sabotører, tyver og mordere som alle ser sitt snitt til å utnytte det rådende kaoset.

Angrepsplan
April 1944: En ung mann blir funnet hengt i ett tre. I lommen har han et flyfoto av en tysk by. Foyle har trukket seg tilbake, og den nye sjefen for politiet i Hastings, kriminalinspektør Meredith, er overbevist om at det handler om et selvmord. Milner vet at de står overfor et mord og at Foyle kan hjelpe ham med å bevise det.

Ødelagte sjeler
Det er oktober 1944 og krigen har gått hardt innpå de fleste. Når en ansatt ved det lokale, militære, psykiatriske mottaket blir funnet død, er det flere mistenkte. Foyle må få dem til å fortelle om sine krigsminner og erfaringer for å finne sannheten.

Klar bane
I mai 1945 forbereder Hastings seg på krigens siste dager. For Foyle betyr det en ventende pensjonisttilværelse, for Milner et forestående farsskap og for Sam - ja, Sam er ikke helt sikker på hva hun skal gjøre, noe som bekymrer henne. Når det dukker opp et lik på et museum, får teamet en siste sak å løse.

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krim, TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 4 timer 36 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Michael Kitchen Bestillingsnummer 1200719
Serie Foyle's War

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i