Foyle's War - Boks 7 (DVD)

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Mens stridene raser for fullt i 1940-tallets Europa, utkjemper den britiske kriminalinspektøren Christoper Foyle en annen krig hjemme i Hastings. En bølge av kriminalitet har brutt ut, og med minimale midler stiller Foyle og hans kollegaer opp mot smuglere, sabotører, tyver og mordere som alle ser sitt snitt til å utnytte det rådende kaoset.

Det russiske huset
Det er juli 1945 og kriminalinspektør Foyle er fremdeles i tjeneste, da det har vært vanskelig å finne noen som kan erstatte ham. Sir Leonard Spencer-Jones blir funnet død og mistanken rettes mot en ung, russisk krigsfange ved navn Niko, som Leonard har tatt under sine vinger.

Tid for drap
Krigen er over, men i Hastings er de rasistiske spenningene store. Mandy Dean, en ung mor, må klare seg selv når fordommene mot henne og hennes lille baby, tar overhånd. Barnets far er soldat i Black GI, og hennes liv blir ytterligere komplisert når hennes eks-kjæreste vender tilbake fra krigen.

I skjul
I den siste episoden i serien, kjemper Foyle for å redde en ung man fra henrettelse - og det blir hans mest personlige sak hittil... På kontoret har de endelig funnet en erstatter for Foyle, og hans tid som kriminalinspektør er endelig over. Men klarer han å holde seg vekk når en ny sak dukker opp?.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krim, TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 4 timer 45 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Michael Kitchen Bestillingsnummer 1200720
Serie Foyle's War

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også