Kristin Lavransdatter (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Gudbrandsdalen tidlig på 1300-tallet: Unge Kristin rammes av tilværelsens mørke krefter da søsteren hennes blir krøpling etter en ulykke, og hun selv blir utsatt for et voldtektsforsøk. Kristin føler en udefinerbar skyld i begivenhetene og overtaler sin far Lavrans og sin forlovede Simon til å sende henne i kloster for et år. Men gudfryktigheten får motstand når Kristin møter ridderen Erlend Nikulaussøn, som er beryktet for sine erobringer... Liv Ullmanns film etter Sigrid Undsets berømte roman er et storslått drama om en ung kvinne i middelalderens Norge. Den uskyldige Kristin, som spilles med stor pasjon av Elisabeth Matheson, må følge sin overbevisning selv om det koster henne både sin fars vrede, sin forlovelse og ender med å bli en politisk skandale, som angår noen av landets mest prominente ledere.

Bonusmateriale

  • Filmografier

Produktfakta

Produksjonsår 1995 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 59 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Surround (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.66:1
Regissør Liv Ullmann Skuespillere Bjørn Skagestad, Elisabeth Matheson, Erland Josephson, Henny Moan, Jørgen Langhelle, Lena Endre, Rut Tellefsen, Svein Tindberg, Sverre Anker Ousdal
Bestillingsnummer 1355031 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende