Kung Fu Panda 2 (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Fra studioet bak Shrek, Madagaskar og den første Kung Fu Panda-filmen, kommer her det andre kapittelet i sagaen om pandaen Po og De Fantastiske Fem.

Etter strabasene den godlynte pandabjørnen Po ble utsatt for forrige gang vi møtte ham, lever han nå ut drømmen sin som Dragemesteren. Hans hovedoppgave er å beskytte Fredsdalen sammen med kung fu-mesterne og vennene sine, De Fantastiske Fem - Tigress, Crane, Mantis, Viper og Monkey. Men det fabelaktige livet til Po trues av en ny, formidabel fiende som planlegger å ta i bruk et hemmelig, ustoppelig våpen for å erobre Kina - og ta knekken på kung fu.

Dermed må Po og De Fantastiske Fem legge ut på en reise gjennom Kina for å oppsøke trusselen og beseire den. Men hvordan kan Po bekjempe et våpen som kan bekjempe kung fu? Han må ta fortiden til hjelp og avdekke hemmelighetene rundt sin mystiske opprinnelse … bare da vil han få styrken han trenger for å lykkes.

Bonusmateriale

  • Treff Skuespillerne
  • Slettede Scener
  • Eksklusiv Snikktitt

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 27 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Dansk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Jennifer Yuh Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer 52GSD83149352 Serie Dreamworks Animation, Kung Fu Panda
Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i