Inngår i kampanje

Kusama: Infinity (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Snart 90 år gamle Yayoi Kusama er en av verdens mest kjente kunstnere. Ikke hørt om henne? Da har du kanskje likevel sett noe av det hun har laget: vanvittig fargerike installasjoner og skulpturer, mange av dem med prikkemønstre som har gitt henne tilnavnet «polkadottdronningen».

Kusama: Infinity er et passende navn på denne portrettfilmen. Ikke bare fordi Kusama har utforsket så mange kunstgrener at vi mister pusten av å skulle ta med alle i én setning. Eller fordi flere av hennes mest kjente verk gir inntrykk av å bre seg utover i det … ja, nettopp, uendelige. Men også fordi hun har måttet sprenge grenser for å komme dit hun er i dag. Filmen forteller om oppvekst i en autoritær familie i Japan under annen verdenskrig, om et kunstmiljø som ikke tålte en så sterk og utfordrende kvinne – og om psykisk sykdom som har preget hele hennes voksne liv. Som film er Kusama: Infinity en del streitere enn Kusama selv. Den lar fargerikdommen og oppfinnsomheten tale for seg selv, og prøver heller å gi oss innganger til å forstå og sette pris på det vi ser og hører. Det lykkes den godt med.

Bli kjent med kunstneren som har ventet et helt liv på å få anerkjennelse, og som trakk publikum i hopetall til sin utstilling på Henie Onstad Kunstsenter i Oslo i 2016.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2018 Utgitt 2019
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Dokumentar Antall disker 1
Undertekster Norsk Regissør Heather Lenz
Skuespillere Yayoi Kusama Bestillingsnummer AWE5149NDVD
Serie Kvinnelige regissører

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i