La Luna (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Operasangerinnen Caterina er nylig blitt enke og hun turnerer i Italia. Med seg har hun sin tenåringssønn Joe. Caterina er på toppen av sin karriere og har aldri kunnet gi sønnen den tiden han behøver. Det får hun smertelig erfare da hun får rede på at han er blitt avhengig av heroin. Caterina slipper alt for å få tilbake sin sønn og i hennes desperate forsøk på å knytte sønnen nærmere til seg, innleder de et nærmest incestuøst forhold. Så som månen har to sider, en lys og en mørk, har også Caterina sin mørke side. Nå har hun sjansen til å blottlegge sin hemmelighet.

Flere ganger prisbelønnede og Oscarnominerte Jill Clayburgh spiller hovedrollen i Bernardo Bertoluccis kontroversielle og prisbelønnede film om fortidens makt over våre handlinger. Bertolucci benytter seg av operaens tematikk i sitt formspråk og Verdi går som en rød tråd gjennom filmens storslagne landskap.

Den italienske regissøren Bernardo Bertolucci begynte sin filmkarriere som assistent for Pier Paolo Pasolini. Han var også maunsforfatter til filmen Once Upon a Time in the West. Bertolucci fikk sitt store gjennombrudd som regissør i filmen Siste Tango i Paris med Marlon Brando i hovedrollen. Han har også regissert klassikere som 1900, Little Buddha og Den siste keiseren, som ble belønnet med 9 Oscarstatuetter, bl.a. for beste regi.

Produktfakta

Produksjonsår 1979 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 18 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk), Stereo 2.0 (Italiensk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Bernardo Bertolucci Skuespillere Fred Gwynne, Jill Clayburgh, Matthew Barry, Renato Salvatori, Tomas Milian
Bestillingsnummer Q-734 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i