Lace - Sesong 1 & 2 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Lace
Vakre og bitre Lili (Phoebe Cates) har klort seg oppover karrierestigen, fra pornoprinsesse til internasjonal filmstjerne. Hun har skaffet seg penger, berømmelse og alt hun ønsker seg - alt bortsett fra hevn. Lili ble forlatt som spedbarn, og er fast bestemt på å finne og ødelegge moren hun aldri har kjent. Hun har snevret inn kandidatlisten til tre tidligere kostskolevenninner, som alle lever spennende og privilegerte liv. Og en av dem skal snart få angre bittert på at hun forlot lille Lili den gangen for mange år siden.

Lace II
Denne gangen er Lilis mor blitt kidnappet av sørøstasiatiske geriljasoldater, som krever et astronomisk beløp i løsepenger - ellers! I håp om å skaffe løse-pengene før det er for sent, ber Lili noen av morens gamle skolekamerater om hjelp til å finne sin ukjente far. Hennes eneste spor er morens bok, en nøkkelroman med tre forskjellige kandidater til rollen som Lilis far. Så mange fedre, så liten tid!

Produktfakta

Produksjonsår 1984 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 4 Spilletid 7 timer
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Arielle Dombasle, Bess Armstrong, Brooke Adams, Phoebe Cates Bestillingsnummer 75442IN
Leverandør Soul Media Distribution A/S

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i