Lady Snowblood 2 - Love Song Of Vengeance (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Meiko Kaji spiller hovedrollen som den kvinnelige samuraien Yuki Kashima, som er satt til verden med ett eneste formål; å hevne drapet på sin familie på blodigste vis!

I oppfølgeren til Blizzard from the Netherworld følger vi Yuki når hun settes i fengsel som konsekvens av hevntoktet hun utførte i den første filmen. Men når det hemmelige politiet får nyss om hennes evner forsøker de å gjøre en byttehandel med henne: Hun loves amnesti dersom hun infiltrerer en motstandsbevegelse, dreper lederen og stjeler noen viktige papirer som han har i sin besittelse. Yuki aksepterer oppgaven, men innser snart at politiet prøver å bløffe henne. Dokumentet er i virkeligheten bevis for en konspirasjon mellom det hemmelige politiet og guvernøren, som i fellesskap forsøker å sette motstandsbevegelsen i et dårlig lys og dermed få grepet på opposisjonen. Når Yuki innser bedraget og fienden vender seg mot henne, vekkes hennes hensynsløse krigersjel til live, og hun innleder en nådeløs klappjakt på den korrupte statsmakten... Lady Snowbloods sverd males nok engang rødt!

Kill Bill-filmene er ikke bare inspirert av Lady Snowblood, når det kommer til plot og motiv - Meiko Kajis musikk ”Flower of Carnage” brukes også i Tarantinos film stterduellen mellem Uma Thurman og Lucy Liu. Stykket ”Grudge Song” i brukes i avslutningen av begge Kill Bill-filmene.

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 29 minutter
Aldersgrense 18 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Japansk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Toshiya Fujita Skuespillere Meiko Kaji
Bestillingsnummer AWE0096NDVD Leverandør Another World Entertainment

Anmeldelser