Lady Snowblood - Blizzard From The Netherworld (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Meiko Kaji spiller hovedrollen som den kvinnelige samuraien Yuki Kashima, som er satt til verden med ett eneste formål; å hevne drapet på sin familie på blodigste vis.

”Du må ta en blodig hevn” – dette er de siste ordene som Yukis mor presser gjennom sine lepper før hun utånder. Under hele sin oppvekst lærer den unge piken at meningen med livet er å søke hevn over de forbryterne som myrdet hennes far og bror, og som forbrøt seg mot hennes mor. Fengslet på livstid for mordet på en av bandittene, bestemmer moren Sayo seg for å lære sin datter hvordan hun skal realisere ønsket om hevn. Yuki må derfor lære seg alt om hvordan man håndterer et sverd, hvordan man dreper sin motstander og at man aldri under noen omstendigheter skal utvise noen form for barmhjertighet. Ferdig opplært som leiemorder er Yuki klar for å leve ut sin mors drøm i skikkelse av den hevnende engel Lady Snowblood!!

Kill Bill-filmene er ikke bare inspirert av Lady Snowblood, når det kommer til plot og motiv - Meiko Kajis musikk ”Flower of Carnage” brukes også i Tarantinos film stterduellen mellem Uma Thurman og Lucy Liu. Stykket ”Grudge Song” i brukes i avslutningen av begge Kill Bill-filmene.

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 37 minutter
Aldersgrense 18 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Japansk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Toshiya Fujita Skuespillere Meiko Kaji
Bestillingsnummer AWE0095NDVD Leverandør Another World Entertainment

Anmeldelser