Lange Flate Ballær 1 & 2 (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager

Lange Flate Ballær 1 er en vill komedie om seks karer som jobber sammen på EdGarasjen. Verkstedet trues av konkurs, og guttane står i fare for å miste jobbene sine. I ren desperasjon velger de å gjøre det som er mest naturlig for dem - å bruke det som er igjen i kassa på guttetur. Til Fotball-VM i Tyskland! Uten damer.

Men de lever også et liv ved siden av jobb og fotball. Et liv det er vanskelig å legge igjen hjemme. Hver og én av dem har sin helt private målsetting med turen, noe som underveis bringer dem opp i en rekke hysterisk morsomme situasjoner. For publikum. For guttane er det ikke alltid fullt så morsomt, og samholdet blir satt på store prøvelser.

Og enda verre - de går kanskje glipp av en kamp...

I Lange Flate Ballær 2 møter vi igjen de seks kællane fra EdGarasjen.

De er ikke akkurat topptrente kommandosoldater og har som vanlig regnet med å få fritak fra den årlige heimevernsøvelsen - men denne gangen slipper de ikke unna. Militærpolitiet tropper opp og henter dem til noe som skal vise seg å være noe helt annet enn den vanlige HV-øvelsen. En omfattende NATO-operasjon er i gang i Norge. Et tilfeldig møte med en amerikansk admiral - spilt av Don Johnson - trekker våre venner inn bak kulissene i det som viser seg å være tidenes største dekkoperasjon på norsk jord.

Og brått så er det 6 kællær fra Fredrikstad som er menneskehetens håp...

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Utgitt 2018
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Komedie Antall disker 2
Spilletid 3 timer 14 minutter Aldersgrense 7
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk), Stereo 2.0 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic Regissør Bjørn Fast Nagell, Harald Zwart
Skuespillere Anders Fjell, Eirik Tobiassen, Jan Edgar Fjell, Kai Helge Hansen, Mona Solhaug, Petter Jørgensen Bestillingsnummer 802515

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i