Larry Crowne (UK-import) (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Oscar-vinnerne Tom Hanks og Julia Roberts står øverst på rollelisten i dramakomedien Det Er Aldri For Sent, Larry Crowne, en film om hvordan motgang kan inspirere en mann til å løfte blikket og utvide sine egne horisonter.

Når den sympatiske - men mildt sagt hverdagslige - Larry Crowne (Hanks) uten forvarsel får sparken fra sin intetsigende jobb i en pregløs varehuskjede, forstår han at det er på høy tid å gjøre noen forandringer. Han er gjeldtynget etter en skilsmisse og har ingen klar plan, men bestemmer seg for å starte på nytt - på college. Han får snart nye venner, og sakte men sikkert vekkes Larrys interesse for kursets vakre lærerinne (Roberts).

Filmen er regissert av Tom Hanks, mens vi i de øvrige rollene møter blant andre Bryan Cranston (Breaking Bad), Taraji P. Henson (Den Fantastiske Historien Om Benjamin Button), Wilmer Valderrama (That '70s Show) og Pam Grier (Jackie Brown).
Produktfakta
Produksjonsår 2011 Utgitt 2011
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Komedie Antall disker 1
Spilletid 1 timer 34 minutter Aldersgrense Ingen
Undertekster Engelsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic Regissør Tom Hanks
Skuespillere Bryan Cranston, Julia Roberts, Pam Grier, Taraji P. Henson, Tom Hanks, Wilmer Valderrama Bestillingsnummer OPTD2018

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i