Lars Monsen - Canada På Tvers (DVD)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Lars Monsens ektreme villmarkstur. Han gikk 8252 kilometer og 947 dager gjennom noen av klodens mest øde villmarksområder, i ekstreme temperaturer, med selskap av ulv og bjørn. For Lars Monsen var dette den perfekte utfordring.

I den Canadiske villmarken er man fullstendig overlatt til seg selv, hundrevis av kilometer fra nærmeste landsby. Ulveflokkene stryker forbi leiren og Monsen må forsvare seg mot bjørner. På vinteren kan gradestokken nærme seg 60 minus og vinden forsterker kulden ytterligere. Det er livsfarlig å bevege seg utendørs med mindre man er godt trent, har godt utstyr og stor respekt for naturen. Det er i dette terrenget Lars Monsen og hans huskyer skal tilbringe de neste årene. Til fots, på hundeslede, på ski eller i kano skal de ta seg fra nordøst-Alaska til Labrador-kysten. En nærmest umulig oppgave – men så er jo Monsens motto «alt er mulig».

Lars Monsen er en av Norges mest kjente eventyrere. Han har tilbragt mer enn 3400 døgn i villmarken, over halvparten av dem om vinteren. Mange av hans ekspedisjoner foregår nord for polarsirkelen, i vilt, tøft og ugjestmildt terreng. Han livnærer seg som forlegger, forfatter, foredragsholder og profesjonell eventyrer. Lars Monsen er født i Oslo i 1963.

Bonusmateriale

  • Intervjuer fra <I>Først og sist</I>

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 1 Spilletid 3 timer
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Surround (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9
Regissør Fritjof Kjæreng Skuespillere Lars Monsen
Bestillingsnummer BNA3003056