Lauras Stjerne (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Lille Laura og familien hennes flytter fra landet og inn i storbyen. Der er det er vanskelig å få nye venner, og Laura føler seg ensom. En natt oppdager Laura en skinnende stjerne som plutselig faller ned fra himmelen i en sky av stjernestøv, og skader en av føttene sine i fallet. Laura redder den lille stjernen og pleier den til den blir frisk igjen. Dette er begynnelsen på et fantastisk vennskap. Til gjengjeld gir stjernen Lauras leketøy liv og tar med seg den lille venninnen på en flyvetur over himmelen. Snart oppdager Laura at stjernen har begynt å blekne. Den har hjemlengsel, akkurat som hun hadde. Nå må Laura få hjelp av lillebroren Tommy, nabogutten Max og en kjempekul flygende robotkattepus for å få sendt den lille stjernen tilbake til himmelen, og Laura forstår at hjemme – det er sammen med de menneskene du er glad i.

Bonusmateriale

  • Lauras stjerne blir til – minidokumentar
  • Lauras spillsamling: fem flotte interaktive spill (Laura’s Memory Game, Find Tommy’s Watch Dog, Robocat, Laura’s Observatory, Laura’s Star Puzzle)

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 2 Spilletid 1 timer 20 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer 1000076023 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende