Lauryn Hill - MTV Unplugged No. 2.0 (DVD)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Lauryn Hill returns after four years to unveil one of the most anticipated albums and performances. Lauryn Hill's soul-wrenching acoustic performance on MTV Unplugged No.2 contains a collection of exclusive unreleased music.


  1. Mr. Intentional
  2. Adam Lives in Theory
  3. Oh Jerusalem
  4. War in the Mind
  5. I Find it Hard to Say (Rebel)
  6. Water
  7. I Just Want You Around
  8. Peace of Mind
  9. The Mystery of Inquiry
  10. I Get Out
  11. I Remember
  12. So Much Things to Say
  13. The Conquering Lion


Produksjonsår 2002 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Musikk
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 45 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Stereo 2.0 (Engelsk)
Regissør Lauryn Hill Skuespillere Lauryn Hill
Artist Lauryn Hill Bestillingsnummer 5099705430798