Lazy Town 1 - Velkommen Til Lazy Town (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Velkommen til Lazy Town
Stephanie kommer for å bo hos sin onkel Milford over sommeren. Hun treffer barna i LazyTown og får høre om superhelten Sportacus. I mens prøver Robbie Rotten på forskjellige måter å sette Sportacus ut av spill, blant annet med å grave et stort hull, som Bessie ved et uhell faller ned i. Det er opp til Stephanie å få tak i vennene sine, og det er opp til Sportacus å redde dagen.

Doktor Rottenstein
Barna dyrker grønnsaker og Robbie forkler seg som doktor Rottenstein. Han strør prikker på grønnsakene og på barna og erklærer at hele byen har fått sykdommen Prikkus Grønnsakikius. Alt blir forbudt, spesielt Sportacus. Det er opp til Ziggy å spise grønnsakene sine og hjelpe Sportacus og de andre ut av knipa.

Sportsdag
Det er Sportsdag i LazyTown og et stort kappløp skal gå av stabelen. Robbie har utfordret Sportacus og barna, men jukser ved å gi Sportacus et godteri-eple, slik at han får overdose av sukker. Sportacus er ute av løpet. Klarer barna å konkurrere mot Robbie alene? Klarer de å vekke Sportacus i tide?

Ziggy Superhelt
Ziggy vil så gjerne være som Sportacus, men han roter bare alt til hele tiden, spesielt ved klubbhuset som de andre prøver å bygge. Når Robbie planlegger å ødelegge klubbhuset, trår Ziggy til og greier endelig å bli dagens superhelt.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 36 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk), Stereo 2.0 (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Skuespillere Diverse
Bestillingsnummer NDVDS87063 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende