The Chronicles Of Narnia - The Lion, The Witch And The Wardrobe (UK-import) (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Bli med til en helt ny verden! Walt Disney Pictures og Walden Media presenterer C.S. Lewis' tidløse klassiker i et storslagent filmeventyr med fantastiske spesialeffekter. Vi følger de fire Pevensie-søsknene, Lucy, Edmund, Susan og Peters svimlende eventyr i England under andre verdenskrig. Barna finner veien inn til Narnia gjennom et magisk klesskap når de leker gjemsel på godset til en eldre professor. Narnia er et vakkert og fredelig land, befolket med snakkende dyr, dverger, fauner, kentaurer og kjemper. Men den onde, hvite heksa Jadis har kastet en forbannelse over landet som gjør at innbyggerne er tvunget til å leve i evig vinter. Det blir barnas oppgave å bryte forhekselsen, og den kloke og staselige løven Aslan kjemper på barnas side i et spektakulært slag for å beseire Jadis og befri Narnia fra heksas iskalde forbannelse!

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Familiefilm, Fantasy
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 17 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Hindi, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Andrew Adamson Skuespillere Anna Popplewell, Georgie Henley, James McAvoy, Jim Broadbent, Liam Neeson, Skandar Keynes, Tilda Swinton, William Moseley
Bestillingsnummer BUA0011201 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende