LEGO Chima - Del 9 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
EPISODE 33 – KJØLIG OG SAMLET
Våre helter fortsetter å jage jegerstammene fra skanse til skanse med sine ild-CHI-drevne kjøretøy. Men på stedene der jegerstammene har slått til, finner de ingen spor etter dyrevennene sine. Hva har skjedd med dem? Over hele Chima begynner dyr å forsvinne sporløst ... Fangar har forandret strategi.

EPISODE 34 – SNØBALLEFFEKTEN
Laval og Li’Ella blir bedre kjent med hverandre mens han viser henne rundt i løvebyen. Men på grunn av dette går Laval glipp av en viktig kamp mot jegerstammene. Tormak kaster seg ut i kampen og er dagens redningsmann. Dessverre tas kong Lagravis til fange og føres bort til Isborgen. Hvem skal lede løvene nå?

EPISODE 35 – KONGEGREIA
Siden faren er tatt til fange, må Laval ta på seg rollen som konge av løvestammen ... En rolle han er dårlig egnet til. Jegerstammene angriper løvebyen nok en gang, og føniksstammen må komme løvene til unnsetning. Men Fangar gir seg ikke uten kamp og får siste ord i saken ...

EPISODE 36 – EN VELDIG GLATT SKRÅNING
Laval forsøker å få en gruppe til å redde kongen og Li’Ella, men ved et uhell smelter Flinx alt i Fangars troférom, og de ender opp med å måtte slåss mot både isjegerne, skorpionene, edderkoppene og flaggermusene. Nå som Fangar har sett hva Flinx er i stand til, blir han enda mer oppsatt på å fange gutten.

Bonusmateriale

  • Tabber

Produktfakta

Produksjonsår 2014 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 28 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer 2245331 Serie Lego, Lego Chima
Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende