Life During Wartime (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Fra indiefavoritt Todd Solondz (Welcome To The Dollhouse, Storytelling) kommer en slags oppfølger til det kontroversielle og kritikerroste kultmesterverket Happiness (1998). Life During Wartime er Solondz på sitt beste - en vittig, varm og høyst original beretning om tilgivelse, familie og kjærlighet.

Ti år har gått siden sjokkerende avsløringer rystet Jordan-familiens verden. Søstrene Joy (Shirley Henderson), Trish (Allison Janney) og Helen (Ally Sheedy), alle med egne dilemmaer å takle, sliter med å finne sine respektive plasser i en uforutsigbar verden. Fortiden - den kompliserte, vonde og lattervekkende fortiden - innhenter nemlig familien og truer søstrenes framtidige lykke.

Med et fabelaktig ensemble gjør Solondz en finurlig vri på den tradisjonelle oppfølgeren. Figurene er i bunn og grunn de samme, men spilles av andre skuespillere - noen ganger har han attpåtil endret kjønn og rase. Foruten Henderson, Janney og Sheedy byr filmen på blant andre Ciáran Hinds, Paul Reubens, Michael Kenneth Williams og Charlotte Rampling, som alle gjør en formidabel innsats i sine respektive roller. Life During Wartime er komisk og tragisk, snål og gripende. Og definitivt anbefalelsesverdig, enten man har sett Happiness eller ei.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 33 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Todd Solondz Skuespillere Allison Janney, Dylan Riley Snyder, Michael K. Williams, Shirley Henderson
Bestillingsnummer 4934 Leverandør Atlantic Film Norge

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i