Inngår i kampanje

Lillefot Og Vennene Hans 5 - Den Hemmelighetsfulle Øya (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Langt bortenfor Den store dalen ligger det en vakker og hemmelighetsfull øy. På dette fantastiske stedet vil Lillefot, Cera, Spike, Ducky og Petrie møte gamle og nye venner, og sammen oppleve sitt livs største eventyr! En helt ny tegnefilm - med mange nye sanger - fortsetter historien om Lillefot og vennene hans.

En dag kommer en sky av "Flyvende løvtyggere" inn over Den store dalen, og spiser opp alle plantene som vokser der. Det engang så frodige landskapet står tilbake nakent og goldt, og innbyggerne i dalen må finne seg et nytt hjem helt til bladene igjen har vokst ut på trærne. Men de voksne begynner å krangle - og flokken er i ferd med å splittes, så Lillefot og hans forhistoriske venner reiser avsted på egenhånd.

Jakten på mat fører dem ut på Den store sjøen - der underlige vesener lever og svømmer - og inn til stranden av en mystisk øy. Der møter de igjen Knotten, den herlige lille Skarptannen fra Den forbudte dalen. Men denne gangen er alt annerledes, og Knotten må beskytte sine plantespisende venner fra de andre Skarptennene på øya - ja, til og med fra sine egne foreldre!

Med praktfull animasjon, sanger du alltid vil huske og en historie om mot og gavmildhet blir "Den hemmelighetsfulle øya" eventyret om vennskap som tåler alt, og bånd som knytter oss sammen - til tross for at vi er forskjellige og at vi noen ganger må skilles fra hverandre.

Bonusmateriale

  • Lillefots lekehus
  • Syng med sanger
  • Dinoaktiviteter

Produktfakta

Produksjonsår 1997 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 10 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Ingen
Lydformater Dolby Surround (Engelsk), Dolby Surround (Norsk), Dolby Surround (Svensk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Tegnefilm Bestillingsnummer 76NSD8230088
Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende