Little Red Flowers (UK-import) (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
En fire år gammel gutt, Qiang, plasseres i en førskole i Beijing. Praktisk talt foreldreløs, har Qiang problemer med å tilpasse seg skolens regler for når man skal spise, kle på seg, vaske hendene og gå på toalettet. Når gode vaner er innarbeidet belønnes de med ettertraktede små, røde blomster, men siden Qiang ennå ikke kan kle på seg selv og fremdeles tisser i senga, klarer han ikke å gjøre seg fortjent til noen. Hans frustrasjon og trass setter ham snart på kant med bestyrerinnen, Mrs. Li. Little Red Flowers er en finstrukturert utforsking av individualitet og samfunn.

For sin første spillefilm, Mama, fikk regissør Zhang Yuan juryens pris ved den franske Festival des Trois Continents i Nantes. Little Red Flowers hadde premiere ved Sundance 2006 og er en rørende, kunstnerisk meditasjon om sosialisering. Filmen var med i konkurransen i Berlinalen 2006.

Bonusmateriale

  • Bak kamera dokumentar

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 28 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Kinesisk (Cantonesisk)) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Zhang Yuan Skuespillere Chen Manyuan, Dong Bowen, Ning Yaunyuan
Bestillingsnummer EKA40254 Leverandør Gardners

Anmeldelser