Liv Ullman Samleboks (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Liv Ullmann er en av vår tids største norske skuespillere, og i tillegg har hLiv Ullmann er en av vår tids største norske skuespillere, og i tillegg har hun skrevet en rekke bøker samt regissert flere filmer. Hun fikk tidlig et internasjonalt gjennombrudd, og har hatt svært mange ledende roller, og særlig i sitt mangeårige samarbeid med Ingmar Bergman.

Ullmann har vunnet Golden Globe og er blitt nominert til Oscar to ganger. Hun er svært samfunnsmessig engasjert og er i dag Goodwillambassadør for UNICEF, og er blitt utnevnt til kommandør med stjerne av St.Olavs Orden.un skrevet en rekke bøker samt regissert flere filmer. Hun fikk tidlig et internasjonalt gjennombrudd, og har hatt svært mange ledende roller, og særlig i sitt mangeårige samarbeid med Ingmar Bergman.

Boksen inneholder:
Ung Flukt (1959) - Regi: Edith Carlmar
An-Margritt (1969) - Regi: Arne Skouen
Scener Fra Et Ekteskap (1973) - Regi: Ingmar Bergman
Kristin Lavransdatter (1995) - Regi: Liv Ullmann
Troløs (2000) - Regi: Liv Ullmann

Bonusmateriale

  • “Ansikt til Ansikt.” Morten Krogvold portretterer Liv Ullmann
  • Portrett av en film: Kristin Lavransdatter

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 5 Spilletid 12 timer 36 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk), Mono 1.0 (Svensk), Mono 1.0 (Norsk), Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3, Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Skuespillere Liv Ullmann
Bestillingsnummer 802612 Leverandør SF Norge

Anmeldelser