Live From Baghdad (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I 1990 var CNN en 24-timers nyhetsstasjon på leting etter en 24-timers story. De var i ferd med å finne den i Baghdad. CNN's veteraner, produsentene Robert Wiener og Ingrid Formanek befinner seg i Irak idet krigen er i ferd med å bryte ut. I konkurranse med tre andre store TVstasjoner har Wiener og hans team en klar misjon, de er villige til å ta risikoer for å få de største storyene og - i motsetning til sine rivaler - ta dem på direkten på et øyeblikks varsel. Etter hvert som Baghdad blir et uunngåelig mål for amerikanerne, trekker nyhetsstasjonene seg ut av byen en etter en, helt til kun CNN-mannskapet er igjen. Med full krig i emning på alle kanter, og CNN klare til å kringkaste uansett hva som skjer, 24 timer i døgnet, risikerer Wiener og Formanek sine liv for århundrets story.

Bonusmateriale

  • Kommentarspor med regissør Mick Jackson

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 48 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Fransk, Norsk, Polsk, Portugisisk, Tyrkisk, Tysk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Surround (Engelsk), Dolby Surround (Fransk), Dolby Surround (Tysk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Mick Jackson Skuespillere Bruce McGill, David Suchet, Helena Bonham Carter, Lili Taylor, Michael Keaton
Bestillingsnummer 1000063611 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende