Livvaktene - Sesong 2 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I starten av Livvaktenes andre sesong har det gått fem måneder siden sist, og Jasmina og Rasmus er blitt kjærester, mens Jonas er i ferd med å finne fotfeste igjen etter sin skilsmisse med Rachel. Gjennom deres første år som livvakter har både Jasmina, Rasmus og Jonas fått bred erfaring, og de er nå klare for nye utfordringer - og det får de, i rikelige mengder. Sammen med sine kolleger innenfor PET setter de stadig livet på spill, når de plutselig befinner seg midt i en terrorbombing i Islamabad, når de prøver å hindre et øyenvitne til et mord i Moskva i å selv bli likvidert, når de skal beskytte danske politikere og en kontroversiell nonne på besøk i København, eller når de står opp imot den mest ettersøkte leiemorderen internasjonalt og hans private soldater.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 9 timer 44 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Andre Babikian, Ditte Gråbøl, Ellen Hillingsø, Thomas W. Gabrielsson, Tommy Kenter Bestillingsnummer 1900431
Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende