Lonesome Dove - The Outlaw Years (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Den berømte og utemmede vesten returnerer når Lonesome Dove: The Outlaw Years saler opp for en ny sesong, med en ny look og en spennende gruppe karakterer som kjemper for å overleve på den ville vestlige grensen.

Året er 1880. Curtis Wells er nå en hektisk by på Montanas grense. Da nærliggende Sweetwater ble redusert til aske av en brann på prærien tok desperadoer og prostituerte opp residens i Curtis Wells, noe som endret dets karakter for alltid.
Newt Call er tilbake i byen etter å ha bodd de siste to årene på landeveien som en dusørjeger. Call er en mann preget av fortidens sorger. Han forlot Curtis Wells et par dager etter eksplosjonen som drepte hans elskede Hannah, og ble fanget i en nedadgående spiral, håpløs og sjelløs, før han til slutt traff bunnen. Hans gjenkomst til byen har gjenåpnet gamle sår, ikke minst hans forhold til Clay Mosby, mannen som begjærte hans kone før brannen tok hennes liv. Clay Mosby har nå gjort Curtis Wells til sitt eget personlige domene..

Produktfakta

Produksjonsår 1995 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 6 Spilletid 18 timer
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Eric McCormack, Kelly Rowan, Paul Johansson, Scott Bairstow Bestillingsnummer 98362IN
Leverandør Soul Media Distribution A/S

Anmeldelser