Lønsj (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Syrinene blomstrer, himmelen er blå, havet sommervarmt og verden et godt sted å være. Tilsynelatende. Livet farer nemlig ikke like pent med alle.

Christer er en mislykka gutt fra vestkanten. Han er blakk, deppa og får aldri til noen ting. Leni lever innestengt med sin rare far og har ikke vært ute av stuedøren siden hun var liten. Hun beveger seg stille fra rom til rom og drømmer om et sommerbad. Nydelige Heidi har stor leilighet på Frogner, klesskapet fullt av designerklær og tilsynelatende et perfekt liv. Men dessverre er hun gift med Odd som mest av alt bare ønsker seg vekk.

Så driter en måke på Christer, og med ett åpner mulighetene seg: jordomseiling, et annet liv, en tur på stranden. Fremdeles er det ingen måker i sikte. Det er en god dag for å starte et nytt liv.

Bonusmateriale

  • Intervjuer med skuespillerene
  • Slettede scener
  • Kommentarspor
  • Synstolking

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Eva Sørhaug Skuespillere Aksel Hennie, Ane Dahl Torp, Anneke Von Der Lippe, Bjørn Floberg, Ingar Helge Gimle, Nicolai Cleve Broch, Pia Tjelta
Bestillingsnummer 1688731 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser