Inngår i

Macgyver: The Complete Series - Seasons 1-7 (UK-import) (DVD)

999,00 99900 Veil. pris 1 299,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
The complete seasons 1-7 of the 1980s action series starring Richard Dean Anderson as MacGyver, an adventurer and science expert who works for the government as a secret agent. Refusing on principle to carry a gun, he uses his vast knowledge of practical science to complete his missions and to create ingenious traps for his enemies. Season 1 episodes are: 'The Golden Triangle', 'Thief of Budapest', 'The Gauntlet', 'The Heist', 'Trumbo's World', 'Last Stand', 'Hellfire', 'The Prodigal', 'Target MacGyver', 'Nightmares', 'Deathlock', 'Flame's End', 'Countdown', 'The Enemy Within', 'Every Time She Smiles', 'To Be a Man', 'Ugly Duckling', 'Slow Death', 'The Escape', 'A Prisoner of Conscience' and 'The Assassin'. Season 2 episodes are: 'The Human Factor', 'The Eraser', 'Twice Stung', 'The Wish Child', 'Final Approach', 'Jack of Lies', 'The Road Not Taken', 'Eagles', 'Silent World', 'Three for the Road', 'Phoenix Under Siege', 'Family Matter', 'Soft Touch', 'Birth Day', 'Pirates', 'Out in the Cold', 'Dalton, Jack of Spies', 'Partners', 'Bushmaster', 'Friends', 'DOA: MacGyver' and 'For Love Or Money'. Season 3 episodes are: 'Lost Love (Part 1)', 'Lost Love (Part 2)', 'Back from the Dead', 'Ghost Ship', 'Fire and Ice', 'GX-1', 'Jack in the Box', 'The Widowmaker', 'Hell Week', 'Blow Out', 'Kill Zone', 'Early Retirement', 'Thin Ice', 'The Odd Triple', 'The Negotiator', 'The Spoilers', 'Mask of the Wolf', 'Rock the Cradle', 'The Endangered' and 'Murderer's Sky'. Season 4 episodes are: 'The Secret of Parker House', 'Blood Brothers', 'The Outsiders', 'On a Wing and a Prayer', 'Collision Course', 'The Survivors', 'Deadly Dreams', 'Ma Dalton', 'Cleo Rocks', 'Fraternity of Thieves', 'The Battle of Tommy Giordano', 'The Challenge', 'Runners', 'Gold Rush', 'The Invisible Killer', 'Brainwashed', 'Easy Target', 'Renegade' and 'Unfinished Business'. Season 5 episodes are: 'Legend of the Holy Rose (Part 1)', 'Legend of the Holy Rose (Part 2)', 'The Black Corsage', 'Cease Fire', 'Second Chance', 'Halloween Knights', 'Children of Light', 'Black Rhino', 'The Ten Percent Solution', 'Two Times Trouble', 'The Madonna', 'Serenity', 'Live and Learn', 'Log Jam', 'The Treasure of Manco', 'Jenny's Chance', 'Deep Cover', 'The Lost Amadeus', 'Hearts of Steel', 'Rush to Judgement' and 'Passages'. Season 6 episodes are: 'Tough Boys', 'Humanity', 'The Gun', 'Twenty Questions', 'The Wall', 'Lesson in Evil', 'Harry's Will', 'MacGyver's Women', 'Bitter Harvest', 'The Visitor', 'Squeeze Play', 'Jerico Games', 'The Wasteland', 'Eye of Osiris', 'High Control', 'There But for the Grace', 'Blind Faith', 'Faith, Hope and Charity', 'Strictly Business', 'Trail of Tears' and 'Hind-Sight'. Season 7 episodes are: 'Honest Abe', 'The Hood', 'Obsessed', 'The Prometheus Syndrome', 'The Coltons', 'Walking Dead', 'Good Knight MacGyver (Part 1)', 'Good Knight MacGyver (Part 2)', 'Deadly Silents', 'Split Decision', 'Gunz 'n Boyz', 'Off the Wall', 'The Stringer' and 'The Mountain of Youth'.
Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action
Antall disker 1 Aldersgrense 15
Undertekster Engelsk, Norsk Skuespillere Anthony Stamboulieh, Bill Croft, Bruce Harwood, Bruce McGill, Cuba Gooding Jr., Dana Elcar, Elyssa Davalos, George Takei, John Anderson, Kal Wulff, Madison Mason, Michael Des Barres, Richard Dean Anderson, Richard Hatch, Teri Hatcher, Vernon Wells
Bestillingsnummer PHE1308 Serie MacGyver

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i