Mad Men - Sesong 1 - 5 (DVD)

479,20 47920 Veil. pris 599,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Don Draper er den perfekte reklamemann. Mørk, mystisk og ulidelig pen, med talegaver langt utover det vanlige og evnen til å selge deg drømmer du ikke engang visste at du bar på. I Mad Men er han gullgutten framfor noen i det velrennomerte reklamebyrået Sterling Cooper, men det er ikke dermed sagt at alt er like perfekt som fasaden han til enhver tid opprettholder. At kona Betty er hjemme med deres to små barn forhindrer ikke Don i å være utro så raskt sjansen byr seg, og arbeidsdagen benyttes i stor grad til å drikke whiskey og kjederøyke med kollegaene. I seg selv ikke unormalt for en karrieremann i New York på tidlig 60-tall, men Don har noe langt større å bekymre seg for - sin egen fortid.

Reklamebransjens menn og kvinner portretteres her som hensynsløse og konkurransedrevne, men også ytterst menneskelige oppi all egoismen. Tradisjonelle kjønnsrollemønstre og verdier utfordres sakte, men sikkert. Serieskaper Matthew Weiner, med fartstid fra blant annet The Sopranos, gir med Mad Men et stilsikkert og engasjerende innblikk i det amerikanske samfunn på tidlig 60-tall. Serien har fortjent vunnet en rekke priser, blant annet Emmy-er for beste dramaserie (fire år på rad) og beste mannlige hovedrolle (Jon Hamm).

Denne boksen inneholder alle de fem første prisvinnende sesongene av den mest kritikerroste serien på TV.

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 20 Spilletid 50 timer
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Aaron Staton, Bryan Batt, Christina Hendricks, Elisabeth Moss, January Jones, Jared Harris, Jessica Pare, John Slattery, Jon Hamm, Kiernan Shipka, Rich Sommer, Robert Morse, Vincent Kartheiser Bestillingsnummer DVD-4161
Serie Mad Men

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende