Mad Men - Sesong 2 (DVD)

149,50 14950
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Etter at både The Sopranos og The Wire la inn årene, har Mad Men seilt opp som den virkelig store kvalitetsserien som alle "må se". Serien har allerede vunnet flere Emmy- og Golde Globe-priser, og den blir ikke akkurat dårligere med sesongene. Den første sesongen satte en høy standard, og sesong to mer enn leverer. Mad Men oser av kvalitet i alle ledd: skuespill, regi, manus, dekor, foto osv.

Mye har vært sagt om seriens portrett av 60-tallets reklamebransje i New York, med tett røyking, drinker til lunsj (ofte i god tid før) og en veldig fremtredende mannssjåvinisme, men Mad Men er først og fremst et menneskelig drama om den amerikanske drømmen - og om å være fanget av den. Alle hovedpersonene er mer eller mindre ulykkelige, selv om de tilsynelatende har alt. Ikke minst gjelder dette for mystiske Don Draper (Jon Hamm), en av de sterkeste mannlige karakterene i noen TV-serie noen gang.

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 4 Spilletid 10 timer 26 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Skuespillere Aaron Staton, Bryan Batt, Christina Hendricks, Elisabeth Moss, January Jones, John Slattery, Jon Hamm, Kiernan Shipka, Mark Moses, Michael Gladis, Rich Sommer, Vincent Kartheiser
Bestillingsnummer DVD-2770 Serie Mad Men

Anmeldelser