Mad Men - Sesong 3 (DVD)

149,50 14950
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
1960-tallets USA er en nasjon i rask forandring, og de ansatte i reklamebyrået Sterling Cooper svever i uvisshet om hvem som får beholde jobben. Dessuten har de alle sine problemer på hjemmebane, og Don Drapers hemmeligheter er langt fra de eneste som er i ferd med å avsløres.

I sin tredje sesong fortsetter kvalitetsserien Mad Men å levere intelligent fjernsynsunderholdning for de kresne. Serieskaper Matthew Weiner har et blikk for detaljer som er få andre i bransjen forunt, med det resultat at alt fra skuespillere til rekvisita gir en upåklagelig visuell opplevelse. Mad Men er dog så uendelig mye mer enn et stilsikkert portrett av fortidens Manhattan: Med vidd og dramatikk forføres vi av historien om reklamemannen og kvinnebedåreren Draper (og alle dem rundt ham), en tilsynelatende perfekt fyr som bak sitt ulastelige ytre sliter med betydelige demoner.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 4 Spilletid 9 timer 16 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Aaron Staton, Bryan Batt, Christina Hendricks, Elisabeth Moss, January Jones, Jared Harris, John Slattery, Jon Hamm, Kiernan Shipka, Michael Gladis, Robert Morse, Vincent Kartheiser
Bestillingsnummer DVD-2851 Serie Mad Men

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende