Madhouse (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Den unge medisinstudenten Clark Stevens får praksis på et foreldet og forfalt sinnssykehus. Cunningham Hill er beryktet for kjelleren sin, The Madhouse, som huser de sykeste og farligste pasientene. Clark blir etter hvert trukket inn i sykehusets mørke indre, og han begynner å se syner av en mystisk guttefigur. Plutselig blir to ansatte drept i kjelleren. Det er ingen beviser og ingen mistenkte, men dypt inne i mørket, i celle 44 finnes nøkkelen til mordgåten og til den fortapte guttens identitet.

Uhyggen sprer seg som spirende sinnssyke i de mørke og klaustrofobiske cellene under Cunningham Hill. The Madhouse er styrt av de sykes lov, og da en ung praktikant blir sugd inn i en mystisk og makaber mordgåte, må han gå dypt i hospitalets isende indre etter et svar. Den tidligere horrorskuespilleren William Butler har med Joshua Leonard (The Blair Witch Project) og Lance Henriksen (Aliens) skapt en psykologisk thriller, og et mentalt mareritt, hvor kjellerens kalde rom blir skueplass for uforklarlige forbrytelser. Forbered deg på å bli innlagt i The Madhouse…

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 26 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.77:1 Anamorphic
Regissør William Butler Skuespillere Jordan Ladd, Joshua Leonard, Lance Henriksen
Bestillingsnummer 1378831

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende