Mafiabrødre (DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Han begynte som løpegutt for mafiaen, og lot seg raskt beruse av makt og rikdom. Men Henry gikk for langt – han brøt mafiaens uskrevne lov og begynte med narkotikahandel. Livredd for sitt eget liv tystet han da han ble arrestert. Dette felte hele hans "familie" og tidligere omgangskrets.

Da Martin Scorsese, en av verdens dyktigste og mest respekterte regissører, ble gjenforent med to ganger Oscar-vinner Robert De Niro i Mafiabrødre, ble resultatet en av de mektigste filmene det året. Filmen er basert på en bestselger fra virkeligheten, Wiseguy av Nicholas Pileggi, og ble nominert til seks Oscar, inkludert Beste film og Beste regissør. Robert De Niro fikk bred anerkjennelse for sin rolle som veteranforbryteren Jimmy "The Gent" Conway. Og innsatsen i rollen som den flyktige Tommy DeVit, gjorde at Joe Pesci stakk av med en Oscar for Beste mannlige birolle. Oscar-nominerte Lorraine Bracco, Ray Liotta og Paul Sorvino leverte også strålende rolletolkninger. Du må se den for å tro det – og så se den igjen.

Produktfakta

Produksjonsår 1990 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 19 minutter
Aldersgrense 18 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Surround (Spansk), Dolby Surround (Tysk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Martin Scorsese Skuespillere Joe Pesci, Lorraine Bracco, Paul Sorvino, Ray Liotta, Robert De Niro
Bestillingsnummer 1000184039 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i