Maid in Manhattan (DVD - SONE 1)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Marisa (Lopez) er en hardt arbeidende, intelligent og bestemt alenemor som drømmer om et bedre liv. Hun jobber som husholderske på førsteklasses hotell på Manhattan i New York, når hun møter en fremadstormende politiker som tror hun er gjest på hotellet. Marisa har skapt et godt liv for seg selv og sin ti år gamle sønn Ty til tross for at økonomien ikke er den beste. En morgen bringer hun Ty til hotellet og ber en kollega holde øye med ham, mens hun selv drar avgårde for å ordne noen ting. En av hotellgjestene ber Marisa levere noen designerklær for henne, og Marisa blir overtalt av hennes gode kollega til å prøve klærne før de leveres tilbake til butikken. På et øyeblikk forvandles hun når hun trer inn i dette eksklusive og moderne ytre. Når så hennes sønn kommer sammen med politikeren og ungkaren Christopher Marshall (Ralph Fiennes) og spør om lov til å gå tur i parken med Marshall og hunden hans, blir den påtroppende sentatoren betatt av Marissa. Han antar at hun er en av gjestene, og ber henne med på turen. Når hun forsøker å takke nei, blir hun overtalt av sin kollega. Marisa og Christopher lærer å kjenne hverandre, og skjønner kjapt at forskjellene mellom dem og en utvikling av forholdet kan koste dem det de har bygget opp. Er de villige til å ta sjansen?

Bonusmateriale

  • Bloopers (8. min.)

Produktfakta

Produksjonsår 2003 Format DVD
Sone Sone 1 Sjanger Romantisk Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 45 minutter
Aldersgrense 11 Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Stereo 2.0 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Regissør Wayne Wang
Skuespillere Bob Hoskins, Jennifer Lopez, Natasha Richardson, Ralph Fiennes, Stanley Tucci Bestillingsnummer MLCR53680DVD

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i